Nova College

Een toffe samenwerking met het NOVA College, waarbij wij een benefietdiner mochten organiseren voor een internationaal doel. Somawathi niwasa, house of hoop is een kindertehuis in Sri Lanka,

Bekijk de foto's!

Kenia

Met een volle portemonnee en een koffer vol materialen trokken onze leden Corianne en Tamara naar Kenia, om hier in het reservaat van Suswa te helpen bij een basisschool. Het schilderen van een educatief schoolplein, bracht een lach op veel gezichten.

Bekijk de foto's!

Karabingo

Ons levendige evenement, genaamd de Karabingo in volle glorie. Ieder jaar organiseren wij een avond vol liedjes, gezelligheid en leuke prijzen en dat alles voor het goede doel

Bekijk de foto's!

Expeditie Rotaract

Wat een onwijs leuke dag hebben wij mogen organiseren voor @aloha.haarlem! Uithoudingsvermogen, kennis, ruimtelijk inzicht en doorzettingsvermogen kwamen allemaal aan bod! Het zonnetje scheen en wat een heerlijke dag zo!

Bekijk de foto's!

Rotaract pubquiz on tour

Ben jij een tijger in de kroeg en niet vies van een lekker biertje? Speel je graag een Popquiz en maak je graag een wandeling door de stad Haarlem terwijl je dé leukste kroegen bezoekt?

Doe dan mee aan de Rotaract Haarlem biertour!

Bekijk de foto's!